About

Hier een berichtje over Medousa, ook wel Karin genoemd in het “echte” leven:

Karin komt uit het zuiden des lands, bracht haar kindertijd grotendeels door in Eindhoven met het lezen van (onbekende) boeken en tekeningen maken op het behang. Haar ouders stimuleerde haar creatief te zijn en zichzelf te ontplooien tot wie ze nu is.

Tijdens deze ontplooiing heeft zij, na eerst via VWO de HAVO afgerond te hebben, 4 jaar scholing gehad aan de grafische MTS SintLucas te Boxtel. Ze is afgestudeerd in Multi Media Vormgeving en Reclame- en Presentatie Vormgeving. Na haar opleiding is het haar gelukt te werken bij verschillende MultiMedia bedrijven waarin een duidelijke overgang zit van grafisch (CKE) via video (Storm Scott) en cd-rom (Codim) naar internet vormgeving (Partout Interactive) met een kort uitstapje naar game design (Fantazm) en weer terug naar internet waar overduidelijk haar passie ligt, ze werd Sr. Web Designer bij Integrace. Huidige functie: Multimedia Designer bij ISAAC Web Solutions.

Verder geniet ze ervan om Europa (and beyond) te verkennen (met of zonder snowboard) en in haar vrije tijd creatief aan de gang te blijven op alle vlakken die het leven haar biedt. Binnenkort komt er een kleintje bij en zal het leven wel drastisch veranderen met de extra rol van mama…

> 21 maart was het zover, de rol van mama is een feit geworden!

Kaat's personal weblog