Het Kleine Geitje

Voor iedereen die me kent is dit geen nieuwtje meer. Maar aangezien ik er nog niet over geblogt had, bij deze.

www.hetkleinegeitje.nl was het nieuwe concept waarover ik afgelopen januari naar refereerde.

1 oktober zijn de virtuele deuren van onze eigen webwinkel geopend en ik mag zeggen dat we best wel trots mogen zijn op onszelf. Het heeft allemaal wat meer tijd nodig gehad dan we dachten maar we zijn er en hebben inmiddels ook al op een Bazaar gestaan in Tilburg met een kraampje.

Alle roodkapje spullen importeren we zelf vanuit Japan, wat moeizaam gaat maar we zijn erg blij met de kwaliteit van de aardewerk theemokken en theepotjes. De rest van de spullen waren we eigenlijk nog niet van plan maar we werden een beetje hebberig na het zien van al dat leuks dat we besloten hebben onze uitbreidingsplannen maar meteen mee te nemen. Momenteel doen we het best goed en of dat aan de feestdagen ligt of aan onze leuke spulletjes zullen we de komende maanden ervaren… ik hoop dat de toekomst rooskleurig is voor de shop en dat we op zoek kunnen naar nog meer leuke spullen uit Japan en de rest van de wereld waardoor we een uniek aanbod hebben in Nederland als webshop.

De shop is niet alleen van mij maar ook van Katja (het andere geitje) en graag wil ik ook Roel heel erg bedanken voor zijn technische inzet.